Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
hu
en
de
ro
cz
it
Kategóriák / Termékek
Liquid Enzime Treated Yeast 150ml
2.890 Ft
Menny.:db

Liquid Enzime Treated Yeast 150ml

2.890 Ft
Kapható választék:
Opció:
Menny.:db
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Gyártó: HiCARP
Szállítási díj: 990 Ft
Várható szállítás: 2025. június 20.

Leírás

A Liquid Enzime Treated Yeast egy enzimkezelt folyékony probiotikus élesztő, ami teljesen más mint a normál folyékony élesztőkivonatok. Ez egy továbbfejlesztett pasztaszerű, nagyon sűrű folyékony élesztő, amely nagyon erős táplálkozás serkentő és étvágygerjesztőként működik. Nagyon magas a B-vitamin komplex tartalma, valamint fehérjében, szabad aminosavakban, nukleotidokban, polipeptidekben és mikroelemekben is nagyon gazdag. Ez a sötétbarna szinte fekete, erős, jellegzetes húsos ízzel rendelkező folyékony élesztő az enzimkezelési eljárásnak köszönhetően a legkiválóbb emészthetőséggel bír és 100%-ban vízoldékony. Ennek a nem mindennapi adaléknak, intenzív, mély, édes élesztő aromája van. Igazi pontymágnes!!! Fokozza az erjedési folyamatokat, így mindenféle attraktorunknak amit a csaliban használunk elősegíti a csaliból történő kiáramlását és szétoszlódását a vízben.

Bármilyen csali készítésénél kiválóan használható, legyen az bojli, pellet, spod- stick-methodmixek vagy magmixek. Szinte kötelező  a bojlik, etetőanyagok, pelletek, magmixek áztatásánál is használni. Nyugodtan keverhetjük más folyékony vagy por alapú attraktorokkal, mert hatása igazán így érvényesül. Kiválóan harmonizál a felsorolt termékekkel: Liquid Betaine, Glicerin, Plankton Hydro Calanus, C.S.L., Liquid Sweet Fruit Amino Compound, Tigernut Extract, Liquid Oyster Extract, G.L.M Powder). Ezek használatával kiváló dipek és locsolók készíthetők. A 13°C alatti hideg vizek igazi favoritja. A PVA termékeket nem oldja. PH: 4,5-6,5

Adagolási javaslat: 10-20ml/kg

Kiszerelés: 150ml, 500ml

 

]]>

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.